600 spill til Nettbrett

Spill du kan spille i nettleser alle sammen, og uten nedlasting. Spilles selvsagt også på PC og mobil. Ja, da er vi i gang igjen med å legge ut nye spill, og skrive om det på bloggen. Siden det har vært pause en stund, både med å legge ut spill og å blogge om det, la jeg like godt ut 20 nye spill idag på Tabletspill.no . La meg friste deg til å prøve noen av spillene !!
Bildene over er fra spillet Endless Truck, og er et spill som du styrer meget enkelt fra alle enheter. Du skal kjøre så langt du klarer så lenge du ikke krasjer, eller går tom for bensin. Bensin plukker du opp etter hvert. Gjør kule stunts i lufta, plukk opp penger og se hvor langt du kommer. Pengene bruker du til å oppgradere Trucken din. 

Før jeg tar flere nye spill, har dere forresten oppdaget at Patent-tiden på Flappy Bird har gått ut ? Nå finner du nemlig hundrevis som tilbyr Flappy Bird App`en igjen i Appstore. Litt synd, da jeg har spart på den opprinnelige utgivelsen. Men - visste du at slike småspill som man installerer og har på mobiltelefonen selvsagt også er tilgjengelig for spill direkte i nettleseren ? 

Flappy Bird har vært på Tabletspill lenge :) Bare prøv! Du kan også spille en Multiplayer versjon, haha - litt kaotisk når mange spiller samtidig - men så gøy som Flappy Bird kan bli. Vi må vel egentlig innrømme at akkurat det spillet er mer irriterende enn bra eller ? 

Det samme gjelder Stack Tower. Uhyre populært å laste ned - men kan også spilles direkte. Bare prøv !Mens vi er inne på "Landeplager" - Alle har vel prøvd å flippe en flaske så den står ? I alle fall er det standard i garderoben før gutta skal ut og spille fotball. 

Her kan du trene deg på det i spillet Bottle Flip Challenge !! 

Men tilbake til de litt bedre spillene (etter min mening da :) Bowling er et greit spill å kose seg med på et Nettbrett eller på en mobil. I denne utgaven er det veldig lett å få til et kast slik som du ønsker det, og dermed muligheten for å få en god score. Du må selvsagt være konsentrert og kunne litt om bowling før du klarer å maxe ut scoren, men veldig artig tidsfordriv. Et av de spillene det er aller enklest å slappe av med på Nettbrett eller Mobil er en god gammeldags kabal. Hele 3 nye kabaler er lagt ut i dag, med bl.a klassikeren Yukon. De med mobiler må klikke på bildet som kommer opp av kabalen for å starte spillet. 

Gamle - Gode - Klassikere - det er de spillene jeg liker best. Da kommer man vel vanskelig unna Tetris ! Her er en flott versjon. Du kan spille både baner og maraton (uendelig med andre ord - om du er god :). 


 

Det var noen av de nye spillene. Sjekk ut alle nå på Tabletspill !!
(Mitt favorittspill av de nye er Pixocross ! Enda bedre enn Sudoku!! Kommer eget innlegg om spillet senere.) 
Med de nye spillene som er lagt ut i dag - finner du nå MER en 600 spill - som alle spilles uten nedlasting både på PC, Nettbrett og Mobil

 

Én kommentar

Znippen.no

18.01.2017 kl.17:03

Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følg den på facebook :)

Skriv en ny kommentar

hits