Spill til Nettbrett: Racing Monster TrucksRacing Monster Trucks er et Dragrace spill med Monster Trucks! Treff med giringen og gi et Nitro-boost i rett øyeblikk og vinn over motstanderen din. 
Du spiller på samme måte som i spillet Street Race Fury som vi har beskrevet før, men vi gjentar gjerne en gang til hvorfor de to spillene er topp underholdning for bil-frelste: Spillet lar deg få en mestringsfølelse ganske tidlig, og bare det at Gasspedal - ikon og Girspake er på forskjellige steder på skjermen gjør at du unngår unødvendige bomgiringer. Bilde over er fra launch-sekvensen.Som du ser, vises gasspedalen ca midt på til høyre. Du må klikke på den (eller med nettbrett/mobil trykke på den) gjentatte ganger raskt for å holde turtallet i det grønne feltet for en perfekt start. Når starten er gått er det neste du må gjøre å gire perfekt:Her er girspaken, og den er plassert lengre nede på skjermen. Klarer du å gire når nåla er i det grønne feltet, får du et perfekt girskift. 
Mestringsfølelsen i spillet ligger i at nåla ikke går sykt fort oppover, og at du har god sjanse til å få en perfekt giring. 

I garasjen har du  mulighet til å oppgradere motor, akslerasjon, dekk, vekt og ikke minst kjøpe deg Nitro ! Dette må du på ett eller annet tidspunkt gjøre, for bilene du kjører mot blir bedre og bedre. Oppgrader nok til å vinne:Du begynner med en ikke så altfor god bil, men for hvert løp du kjører, vinner du x penger. De kan du etterhvert bruke til oppgraderinger og til å kjøpe deg en ny truck. Tilslutt vil du sitte igjen med The Rocket Truck:Lykke til med kjøringen! Spillet fungere like bra å spille på PC, Nettbrett og Mobil.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits