Spill til Mobil: 1212!1212! Er et ypperlig Puzzle-spill til Mobilbrukere. Det spilles veldig likt som Tetris, bare at brikkene ikke kommer fallende ned, du kan plassere de ut på et flatt 12*12 stort spillebrett. Når du får en hel linje vertikalt eller horisontalt, så forsvinner den. 

Du får alltid 3 brikker som du skal plassere ut på spillebrettet (se til høyre på bildet). Brikkene har ikke samme form som i Tetris, det kan være alt fra en prikk til den største på 9 (som vises på høyresiden av bildet). Du er nødt til å plassere ut alle 3 brikkene, og når det er gjort får du tre nye å plassere ut. Det er ditt valg hvilke av de tre brikkene du velger å plassere ut først. 

Spillet er evigvarende om du er flink, og om du ikke blir helt ferdig, kan du plukke det frem igjen og fortsette der du slapp. Spillet passer altså ypperlig både for Mobil, Nettbrett og PC og krever ingen nedlasting. 

Som du ser av bildet, er jeg stuck her, kun to av brikkene jeg har plass til på brettet, uten å få få noe ny hel linje -  så jeg får vel begynne
på en ny omgang :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits