Spill til Nettbrett: Daily BridgesDaily Bridges er et lite hjernetrimspill som er behagelig vanskelig - Det betyr at du kan velge deg en av 4 vanskelighetsgrader. Med en ny oppgave hver dag er det bare å kikke innom for å løse en ny (du kan spille morgendagens oppgave i dag om du ønsker). 
Bildet ovenfor viser oppsettet på gårsdagens vanskelige oppgave, og det du skal gjøre er å knytte de forskjellige "øyene" sammen med å bygge broer mellom de. Tallet viser hvor mange broer som går til/fra den enkelte øy. Tallet 6 viser altså at den øya skal ha 6 broer. Men det kan maksimalt være 2 bro-forbindelser mellom 2 øyer, og broene kan ikke krysse hverandre. Vi løser denne oppgaven i lag ok ? Om du ser på bildet ovenfor, hvor skal vi begynne ?

Siden broene kun går rett frem, så ser du at 4-tallet nederst i venstre hjørnet kun kan bygge bro til 2 øyer, og siden maks antall broer til hver øy er 2, så kan du trygt bygge 2 til hver av øyene den har forbindelse med:

Trykk på 4-tallet så på 6 tallet, og en bro er bygd. Gjør det en gang til, og 2 broer er klar. Om du gjør det en gang til, forsvinner begge broene. Som du ser, blir 4-øya grønn. Ikke nødvendigvis fordi vi har gjort rett, men fordi den har det antall forbindelser den skal ha. Her vet vi jo det er rett, da det ikke er andre alternativer. Du kan fortsette å bygge videre, både på 6 og 3 tallet, helt til: Om du ser det svarte 2-tallet i midten, ser du nå at to av alternativene øya hadde til forbindelse er sperret av andre broer, så nå kan det bare gå til øya med 3 tall. 

Pusle-oppgavene er ikke de aller vanskeligste, men det er jo gøy å spille noen spill du får mestringsfølelse av. Jeg opplevde det litt vanskelig å spille på mobil, men gikk litt bedre når jeg holdt nede "øya" litt lengre enn vanlig. Absolutt best å spille på Nettbrett (og PC). 

Slik ser oppgaven ut løst: 


Neihei - du får ikke hele løsningen gratis :) 

Nå er det din tur - klarer du dagens oppgave ? 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits