Spill til Nettbrett: Cargo Challenge SokobanCargo Challenge Sokoban er et spill fint tilpasset mobil og nettbrett. Dette er et spill som har vært med i dataverdenen siden tidenes morgen. Fra PC og Online spill ble vanlige på 90-tallet har du kunnet spille forskjellige utgaver av Sokoban. Det første spillet ble faktisk laget så tidlig som i 1981, av Hiroyuki Imabayashi, og navnet Sokoban er Japansk og betyr noe sånt som lager-arbeider. 

Det er nettopp på et lager at spillet foregår. Du er alene på vakt, og må få plassert de ulike kassene på rett plass (de gule feltene). Kassene er så tunge at du ikke klarer å løfte de eller dra de. Det eneste du klarer, er å skyve. Den som har utformet de ulike avdelingene på lageret har ikke tenkt særlig praktisk, for dette betyr en hel del skyving for å få alle på plass. Når du også får vite at du kun klarer å skyve en boks om gangen, er det fort gjort å gjøre ting i feil rekkefølge!Her ser du vel ganske fort at den nederste kassen på bildet ikke finner plassen sin ? Husk, kun mulig å skyve. Så da er det bare å begynne på nytt igjen da.Sånn! Det var bedre :) Spillet er lett å styre på alle plattformer. PC brukere kan bruke piltastene, nettbrett og mobil brukere kan bruke pilene i selve spillet. 
Det er i alt 99 levels, og du konkurrerer kun mot deg selv. Det går på hvor lang tid du bruker, og hvor få steg du tar for å få jobben gjort. 
Ikke alle banene er like vanskelige - det blir selvsagt verre etter hvert. Her er en av de siste banene (du kan velge hvilken bane du ønsker å spille): Prøv spillet: Klikk på ett av bildene for å gå direkte til spillet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits