Spill til Nettbrett: Bomber FriendsBomber Friends er et spennende plattformspill hvor du med hjelp av brannbomber må komme deg frem til døren til neste brett. Høres kanskje enkelt ut, men på hvert brett er det diverse skapninger som du helst må unngå. For ikke å nevne at du må unngå å havne i din egen eksplosjon:Spilleren er grei å styre, både med PC (piltaster, pluss bokstaven som står nevnt for hver egenskap til høyre på skjermen), Nettbrett og Mobil (bruk styrespaken til venstre, og trykk på de forskjellige egenskapene til høyre). 

Hvert brett er inndelt som en labyrint, hvor de grå murklossene ikke kan sprenge. De røde sprenger du derimot så lett som bare det ved å plassere en bombe foran den. Eksplosjonen i bildet ovenfor er spesialangrepet TNT, mens en vanlig eksplosjon sprenger ut i hver ledige retning, horisontalt og vertikalt. Hvor langt eksplosjonen rekker, avhenger av styrken din. Til venstre på skjermen ser du de forskjellige egenskapene dine: Sverdet og flammen påvirker hvor kraftig eksplosjon du lager, og hvor langt den når. Hjertet er livet ditt, bomben er antall bomber som du har, og støvelen nederst er hvor rask du er. 
På spillbrettet vil det dukke opp slike ikoner, som du kan plukke opp for å styrke deg. De du plukker opp gjelder kun for den banen du er på, men når du har klart en bane får du deg en premie.Er du heldig er dette en juvel. Dette er juveler med magisk kraft som du kan feste på deg, og få permanent bedre egenskaper.Det ser kanskje ut som det kun er en plass du har tilgjengelig for å feste på deg en Juvel, da det er lås på de andre tilgjengelige stedene. Men: Du starter med ganske mye gull, så bruk det med en gang til å åpne opp de andre også.Tilbake til selve spillingen: 

Når du starter et nytt brett må du huske å kjøpe tilleggsutstyret. 3 store pakker med TNT, og ekstra kvaliteter på egenskapene dine. Som nevnt har du mer enn nok gull til å gjøre dette. Skulle du være så uheldig å havne midt i din egen eksplosjon, kan du også her fortsette å spille, dør du mange ganger må du bruke litt av gullet ditt, men det er ingen problem (som du ser i bildet ovenfor: en kasse TNT koster 200, jeg har nesten 200 000. Samme lave pris for ekstra liv). Målet ditt på hver bane er å finne nøkkelen som låser opp neste bane, og komme deg trygt frem til utgangen. Det er ikke alltid like enkelt. Skjeletter og andre skapninger vil følge etter deg, og rømmer bort når du slipper en bombe. Det kan gi deg litt panikk, men du behersker det nok etterhvert å springe fra dine egne bomber, haha. Her fant jeg nøkkelen, og må komme meg opp til døren øverst til høyre (det varierer hvor døren er). 

Det er veldig mange brett å spille gjennom, så hvordan spillet slutter vet jeg ikke ennå. Kanskje du kan fortelle meg ? 
Jeg vil i alle fall anbefale dette spillet for de som liker litt spenning og Action!Lykke til :) Klikk på ett av bildene for å gå direkte til spillet. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits